Polední menu

22.04.
23.04.
Polévka
VÝVAR Z PEČENÉ ZELENINY
29,-
Specialita
BLUE CHEESE BURGER, HRANOLKY
159,-
JÍDLO I
STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, BRAMBOROVO-BROKOLICOVÝ TYMBÁL, CHORIZO SALSA
129,-
JÍDLO II
PIKANTNÍ KUŘECÍ NUDLIČKY SE ZELENINOU, RÝŽE
119,-
JÍDLO III
GRILOVANÁ HLÍVA, ŘEPA, ŠPENÁT, BRAM. ROSTY, OMÁČKA Z PORTSKÉHO VÍNA
109,-
24.04.
Polévka
ŠPENÁTOVÝ KRÉM S ANČOVIČKAMI, KRUTONY
29,-
Specialita
BLUE CHEESE BURGER, HRANOLKY
159,-
JÍDLO I
SEKANÝ HOVĚZÍ BIFTEK, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA
129,-
JÍDLO II
PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
119,-
JÍDLO III
KRÁLOVSKÝ LANGOŠ “GASTRONOM”, BBQ, MODRÝ SÝR, KUŘECÍ MASO, ČESNEK
109,-
25.04.
Polévka
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA SE SÝROVÝM TOASTEM
29,-
Specialita
BLUE CHEESE BURGER, HRANOLKY
159,-
JÍDLO I
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, BRUSINKY
129,-
JÍDLO II
GRATINOVANÉ BRAMBORY S LOSOSEM, SMETANOU A KOPREM
119,-
JÍDLO III
GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, RAJČATOVÁ OMÁČKA, SLANINA, SÝR
109,-
26.04.
Polévka
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
29,-
Specialita
BLUE CHEESE BURGER, HRANOLKY
159,-
JÍDLO I
KRŮTÍ CORDON BLEU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA
129,-
JÍDLO II
HOVĚZÍ NA PEPŘI, VARIACE KNEDLÍKŮ
119,-
JÍDLO III
ZELENINOVÝ COUS COUS S HOUBAMI A SUŠENÝMI RAJČATY
109,-