Polední menu + víkend

13.11. - 13.11.
Polévka
HRACHOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ, PEČENÉ BRAMBOROVÉ PLÁTKY NA ROZMARÝNU
129,-
JÍDLO II
FETTUCINE S PARMSKOU ŠUNKOU, ZELENÝMI OLIVAMI A ŽAMPIONY, PARMAZÁN
109,-
JÍDLO III
ČESNEKOVÉ KROUPY S MAJORÁNKOU, TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO, RESTOVANÉ LISTY ŠPENÁTU
99,-
SPECIALITA II
SÉPIOVÉ LINGUINE S KOUSKY LOSOSA, SMETANOU, CHERRY RAJČÁTKY A LISTY ŠPENÁTU /1,3,4,7/
149,-
14.11. - 14.11.
Polévka
GULÁŠOVÁ POLÉVKA
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
TRESKA V PETRŽELOVÉ TEMPUŘE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT
119,-
JÍDLO II
MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, HOUSKOVÉ A BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY
109,-
JÍDLO III
COUS-COUS S ČERVENOU ŘEPOU A ZELENINOU
99,-
SPECIALITA II
SÉPIOVÉ LINGUINE S KOUSKY LOSOSA, SMETANOU, CHERRY RAJČÁTKY A LISTY ŠPENÁTU /1,3,4,7/
149,-
15.11. - 15.11.
Polévka
VÝVAR Z PEČENÝCH RAJČAT S KAPÁNÍM A PESTEM
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA ZAPEČENÝCH BRAMBORÁCH S NIVOU
129,-
JÍDLO II
HOVĚZÍ NA ZÁZVORU, BASMATI RÝŽE
119,-
JÍDLO III
BAZALKOVÝ BULGUR S PEČENÝMI CHERRY RAJČATY A LÍSTKY MLADÉHO ŠPENÁTU
99,-
SPECIALITA II
SÉPIOVÉ LINGUINE S KOUSKY LOSOSA, SMETANOU, CHERRY RAJČÁTKY A LISTY ŠPENÁTU /1,3,4,7/
149,-
16.11. - 16.11.
Polévka
BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
TORTILLA SE SÝREM HALLOUMI, SALÁTEM A RAJČATOVOU SALSOU S KORIANDREM, DOMÁCÍ HRANOLKY
119,-
JÍDLO II
RAJSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY NEBO TĚSTOVINY
109,-
JÍDLO III
SRBSKÉ RIZOTO SE STROUHANÝM SÝREM, BERANNÍ ROHY
99,-
SPECIALITA II
SÉPIOVÉ LINGUINE S KOUSKY LOSOSA, SMETANOU, CHERRY RAJČÁTKY A LISTY ŠPENÁTU /1,3,4,7/
149,-
17.11. - 17.11.
Polévka
ČESNEČKA S CHLEBOVÝMI KRUTONY
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO III
SMAŽENÝ KVĚTÁK, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA
99,-
SPECIALITA II
SÉPIOVÉ LINGUINE S KOUSKY LOSOSA, SMETANOU, CHERRY RAJČÁTKY A LISTY ŠPENÁTU /1,3,4,7/
149,-
18.11. - 18.11.
VÍKENDOVÝ RODINNÝ OBĚD
POLÉVKA + HLAVNÍ CHOD
139,-
Polévka
CUKETOVÁ POLÉVKA S KRUTONY /1,3,7/
0,-
JÍDLO I
RÝŽOVÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM, ZELENINOU A TONKATSU OMÁČKOU /6/
139,-
19.11. - 19.11.
VÍKENDOVÝ RODINNÝ OBĚD
POLÉVKA + HLAVNÍ CHOD
139,-
Polévka
HOUBOVÝ KRÉM S TYMIÁNEM /1,7/
0,-
JÍDLO I
LÍČKA V DIJONSKÉ OMÁČCE, STEAKOVÉ HRANOLKY, POLNÍČEK / 1,7,10/
139,-
20.11. - 20.11.
Polévka
MINESTRONE SE STROUHANÝM PARMAZÁNEM
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA S RESTOVANOU CUKETOU SE ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, TYMIÁNOVÁ OMÁČKA
129,-
JÍDLO II
KUŘE NA PAPRICE, BASMATI RÝŽE
109,-
JÍDLO III
UZENÁ KRKOVICE, CIZRNOVÁ KAŠE, SÁZENÉ VEJCE, CIBULKA
99,-
SPECIALITA II
BAZALKOVÉ TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, SALÁMEM VENTRICINA A PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT, RUKOLA, PARMAZÁN /1,3,7/
149,-
21.11. - 21.11.
Polévka
INDICKÁ POLÉVA Z ČERVENÉ ČOČKY A ŘAPÍKATÉHO CELERU S KORIANDREM
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
KRŮTÍ STEAK ZAPEČENÝ ANGLICKOU SLANINOU A SÝREM, BRAMBOROVÉ PLÁTKY, SALÁT TRHANÝCH LISTŮ
129,-
JÍDLO II
ŠPAGETY BOLOGNESE, STROUHANÝ PARMAZÁN
109,-
JÍDLO III
PEČENÉ BATÁTOVÉ HRANOLKY S CHILLI MAJONÉZOU A LÍSTKY MLADÉHO ŠPENÁTU
99,-
SPECIALITA II
BAZALKOVÉ TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, SALÁMEM VENTRICINA A PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT, RUKOLA, PARMAZÁN /1,3,7/
149,-
22.11. - 22.11.
Polévka
KAROTKOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA
119,-
JÍDLO II
KUŘECÍ GREEN CURRY SE ZELENINOU, BASMATI RÝŽE
109,-
JÍDLO III
ROLOVANÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY SE ŠPENÁTEM, KEDLUBNOVÉ ZELÍ, CIBULKA
99,-
SPECIALITA II
BAZALKOVÉ TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, SALÁMEM VENTRICINA A PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT, RUKOLA, PARMAZÁN /1,3,7/
149,-
23.11. - 23.11.
Polévka
ŠPENÁTOVÝ KRÉM S GRILOVANÝM LILKEM
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
STEAK Z VEPŘOVÉ KÝTY, PEČENÉ BRAMBORY S KŘENEM, MÁSLOVÁ CIBULKA
119,-
JÍDLO II
KUŘECÍ ROLÁDA S KAŠTANOVOU NÁDIVKOU, BRAMBOROVÁ KAŠE
109,-
JÍDLO III
LASAGNE S BROKOLICÍ A RAJČATY, SÝROVÁ OMÁČKA
99,-
SPECIALITA II
BAZALKOVÉ TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, SALÁMEM VENTRICINA A PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT, RUKOLA, PARMAZÁN /1,3,7/
149,-
24.11. - 24.11.
Polévka
DRŮBEŽÍ VÝVAR SE ZELENINOU MASEM A NUDLEMI
29,-
Specialita
ANGUS BURGER S BARBECUE OMÁČKOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY/1,3,7,10,11,12/
149,-
JÍDLO I
KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ SE SALÁTEM COLESLAW A DOMÁCÍ AMERICKÉ BRAMBORY
119,-
JÍDLO II
PLNĚNÉ CUKETY MLETÝM MASEM A SÝREM, BRAMBOROVÁ TORTILLA
109,-
JÍDLO III
LÍVANCE S BORŮVKAMI, VANILKOVÝM TVAROHEM A CUKROVANOU MÁTOU
99,-
SPECIALITA II
BAZALKOVÉ TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, SALÁMEM VENTRICINA A PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT, RUKOLA, PARMAZÁN /1,3,7/
149,-